Szabó Kuksi Motoros Klub versenyei 2014. évben:

A Klub sikeres évet tud maga mögött. Versenyzői számos versenyen vettek részt, ahol jelentős sikereket értek el. Többen dobogós helyezést szereztek.

A Szlovákiai Dunaszerdahelyen rendezték meg a Nyílt Nemzetközi Magyar Motoros Utánpótlás Bajnokság 6. futamát, 2014.09.13-14.én. A Kőbányai Szabó Kuksi Motoros Klub Versenyzője Számadó Máté 10 évesen gyönyörű motorozással mindkét futamot megnyerve, az egész nemzetközi mezőnyt maga mögé utasítva, az első helyezést érte el, az 50ccm Special kategóriában.

.............

-
 Az elmúlt hétvégén folytatódott a szlovák Trebnicén a kispályás és az utánpótlás nyílt magyar gyorsasági motoros bajnokság. Egészen fantasztikus csatákat láthattunk, ahol nem egyszer váll a váll ellen, motor a motor ellen csatázott. Büszkék lehetünk a mi kis magyar fiunkra.
A Kőbányai Szabó Kuksi Motoros Klub versenyzője, Számadó Máté az előkelő 2. helyezést érte el mindkét futamban.

.............

Kitünően szerepeltek a Szabó Kuksi Motoros Klub utánpótlás versenyzői, a 2014,május 24-25.én Pannónia ringen megrendezett Nemzetközi és Magyar Bajnoki futamokon. Az 50ccm kategóriában Csáki Konor első Számadó Máté pedig a második helyen ért célba.

A Mini GP kategóriában pedig Ketesdi Levente a harmadik, Csáki Konor pedig a negyedik helyezést érte el a rangos Nemzetközi mezőnyben.

................................................

...............

Kitűnően szerepeltek a Magyar Utánpótlás Motorversenyzők a Slovakiai Dunaszerdahelyen 2014.06.08.án megrendezett,Nemzetközi Bajnoki futamon.

A legkissebek 5-8évesek között két Magyar versenyző indult, a legeredményesebb a Kőbányai Szabó Kuksi Motorosklub versenyzője
 Számadó Máté lett. Mindkét futamban az előkelő 3.helyet szerezte meg a Slovák versenyzők mögött.

A Mini GP. futamban 8-14évesek indultak, ebben a futamban az első 5 helyen Magyar versenyzők végeztek. Itt már nagy a korkülömbség a versenyzők között. De kitünő versenyzéssel így is sikerült a Kőbányai Motorosnak, Ketesdy Leventének a 3.helyezést elérni.

1.Babonics Márk.14éves
                                              2.Győr Bálint.      12ées.
                                              3.Ketesdy Levente.10.éves.
  12. Helyen végzett Molnár István, újjonc versenyzőnk.

.................

A Szabó Kuksi Motorversenyzői tripláztak a 2014 május 31.-én Kakucson megrendezett Bajnoki Motorversenyen.

A versenyt megelőző eredményes, kitartó munkának és edzéseknek beérett a gyümölcse. A Kőbányai Motorosok kibérelték a dobogó mindhárom fokát.

Első helyen végzett   Szabó Gábor,
               második   Szántai Szabó Péter.
              harmadik  Halmy Mátyás.          Mind Yamaha motorral.

Szabó Gábor László fiatal tehetséges  versenyzőnk 12ö-ös kategóriában az előkelő 9. helyen végzett.

Ezzel bebizonyították a Kőbányai Motorosok hogy van még a kerületben motoros élet, És a Kőbányai Szabó Kuksi

Motorosklub lett ezen a futamon a legeredményesebb Egyesület.

................