A Szabó Kuksi Motoros Klub, és a Kassák S.E. Versenyzői mit sem törődve az időjárás viszontagságaival hősiesen és eredményesen részt vettek a Slovakia Ringen megrendezett nemzetközi oldtimer motor versenyen. Nagyon komoly mezőny jött össze a hideg idő ellenére. Hondák, Benellik, Cetkák, Nortonok, Motoguzzik, Yamahák,és különböző Angol, Cseh,motorcsodák között a Magyar P-20asokat is sokan megcsodálták.
Az erős mezőny ellenére az edzések után volt esélyünk hogy megvédjük a Magyarok Becsületét, ezt a feladatot három versenyzőnk vállalta, Neuman László, Serfőző György,és Szántai Szabó Péter.
Sajnos a versenyen Laci bácsinak a gyújtása felmondta a szolgálatot így nem tudta az előírt körszámot teljesíteni pedig az edzéseken hősiesen küzdött.
Serfőző György szép tempót diktálva fiatalokat megszégyenítő pucsítással a 10. helyre hozta be szépen énekelő, saját tuningolású P-20as motorját.
Szántai Szabó Péter az edzéseken még keresve a nagy széles pálya vonal vezetését hiszen még nem volt alkalma ilyen nagy pályán versenyezni, egy jól sikerült rajttal a 4. helyen ért célba Szabó Tuningos Yamahájával. Az utolsó előtti körben még 3. volt, de azt mondta, hogy nem látott a ködben,ami csak a sisakon belül volt, mert mióta minden benzinkút shopja nálunk közért lett nem kaptunk útközben sehol páramentesítőt.
Gratulálunk a versenyzőknek hogy a nagy hidegben is helytálltak a versenyen!

A Szabó Kuksi Motoros Klub versenyzői hősiesen helytálltak az aug. 29-30.án
Kakucson megrendezett Bajnoki futamokon. Még a 35 C fok meleg sem tudta őket hátráltatni a Bajnoki pontok megszerzésében.

Szántai Szabó Péter mindkét napon kettős győzelmet vívott ki magának,
250ccm  Yamahájával ezzel is  erősítve Kőbánya, és Klubunk hírnevét!

Cserepkai Viktor a Classik 3as kategóriában a 3. helyen végzett, és abszolút értékelésben is a 3.helyet szerezte meg.

Szabó Gábor László 125ccm ben 6.,   Csáki Attila pedig a 7. helyen ért célba.

A Kőbányai Szabó Kuksi Motoros Klub versenyzői jól szerepeltek a 2015. július 25-26.án  megrendezett OT Magyar Bajnoki futamon.

Szántai Szabó Péter az előkelő 2.helyen végzett. 250ccm Yamaha motorjával.
   Majd a Mini GP 0 kategóriában is a 2. helyezést érte el.

Csáki Attila Yt90 kategóriában a 8.helyet szerezte meg.

Szabó Gábor László 125ccm ben a 7.helyen végzett.

Szabó Gábor András a Classic 1 kategória edzésén sajnos bukott és a keze
eltörött.

2015. június 27-28. án Örkényben megrendezett Országos és Magyar Bajnoki   Motorversenyen, sem tették lejjebb a mércét a Kőbányai Szabó Kuksi S.E  versenyzői.
A 250ccm Classic 1es Kategóriában Kőbányai győzelem született.  A nagyon gyors pályán Szántai Szabó Péter az utolsó körben szerezte meg a  győzelmét jelentő első helyezést.
Az erősebb motoroknál Classic 3 ban a sok műszaki hibával küszködő Szabó  Gábor a 3. helyre tudta feltornászni magát.
Yungtiemer 125ccm ben Csáki Attila a 7.helyet szerezte meg, majd az utánpótlás kategóriában a 3. helyezést érte el.  Cserepkai Viktor a 6. helyen végzett. Szabó Gábor László a 8. helyen ért célba.